Nederlandse versie English version

Contact

Voor informatie kunt mij emailen via onderstaand formulier of bereiken via 0031(0)6-12364341


Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.

Exposities

Het Atelier in Amsterdam is open op afspraak.

  • Tijdens de Corona Pandemie is een (vrijblijvend) atelier bezoek op afspraak mogelijk op zondagmiddag of een andere dag op de Zeeburgerdijk 379, Amsterdam. Bel of email voor meer informatie. + 31 6 123 64 341 
 info@dapperen.nl

WG Kerst sale expo 2020

  • 125 kunstenaars bieden elk drie kunstwerkjes aan voor €100,- per stuk. Van 3 t/m 13 december 2020, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28, 1054SP Amsterdam.
  • Gratis tickets met een tijdslot en kunstwerkjes zijn beschikbaar op de webshop www.wgkunst.nl/kerst-sale-2020/

BurenB!zonder Kunstjacht 2020

  • Kunstroute Buren B!zonder is dit jaar in een voor iedereen toegankelijke virtuele route die te bewonderen is vanuit je kamer of tuin. Vanaf 30 mei presenteren 18 van de Burense kunstenaars zich met foto’s, filmpjes en hun eigen verhaal via onze social media platforms Facebook (kunstrouteBurenB!zonder) en Instagram (kunstrouteburenbzonder). Ook is er een Kunstjacht langs de ateliers mét een fotowedstrijd. Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten dan kan je doorklikken naar www.kunstrouteburen.nl met meer informatie over je favoriete kunstenaar en wellicht een afspraak maken voor een atelier bezoek.
  • Foto van kunstetalage in Maurik van fam. van Wijck, met schilderijen van Hester van Dapperen en keramiek van Henny van der Velden tijdens de Kunstjacht 2020
  • Kunstjacht BUREN B!ZONDER Maak jij de mooiste foto? Fotografeer een kunstwerk op locatie en maak kans op een kunstwerk ter waarde van €500,-. Vanaf 1 juli t/m 2 augustus plaatsen achttien Burense kunstenaars een kunstwerk achter een raam, etalage, tuin of atelier.