BurenB!zonder Kunstjacht 2020

  • Omschrijving

    Kunstroute Buren B!zonder is dit jaar in een voor iedereen toegankelijke virtuele route die te bewonderen is vanuit je kamer of tuin. Vanaf 30 mei presenteren 18 van de Burense kunstenaars zich met foto’s, filmpjes en hun eigen verhaal via onze social media platforms Facebook (kunstrouteBurenB!zonder) en Instagram (kunstrouteburenbzonder). Ook is er een Kunstjacht langs de ateliers mét een fotowedstrijd. Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten dan kan je doorklikken naar www.kunstrouteburen.nl met meer informatie over je favoriete kunstenaar en wellicht een afspraak maken voor een atelier bezoek.
  • Afmetingen

    Foto van kunstetalage in Maurik van fam. van Wijck, met schilderijen van Hester van Dapperen en keramiek van Henny van der Velden tijdens de Kunstjacht 2020
  • Beschikbaarheid

    Kunstjacht BUREN B!ZONDER Maak jij de mooiste foto? Fotografeer een kunstwerk op locatie en maak kans op een kunstwerk ter waarde van €500,-. Vanaf 1 juli t/m 2 augustus plaatsen achttien Burense kunstenaars een kunstwerk achter een raam, etalage, tuin of atelier.
Gerelateerd Werk

Your Response

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.