De onzichtbare muur

  • Omschrijving

    Dit vierluik neemt deel aan kunstruil en kunsthuur middag van 'Kunst op de Klapstoel' informatie volgt, de middag in Maart 2020 is afgelast door Covid-19. Zamenhofstraat 150, 1022 AG Amsterdam. Aanmelden bij www.kunstopdeklapstoel.nl/dapper
  • Afmetingen

    De schilderijen met profielen zijn 1 x 1 meter, het vierluik is 2 x 2 meter. Olieverf en pigmenten op linnen.
  • Beschikbaarheid

    Frederike de Voogt van Kunst op de klapstoel schrijft het volgende: De schilderijen kunnen los, met z’n twee of zelfs alle vier bijeen!
 Wauw. Als je die huurt, dan heb je echt een ander huis voor de komende drie maanden. Stevig werk van modemaakster
. Dit is stevig werk met dikke levende lagen verf, waarin ook haar historie als modemaakster te zien is. De koppen worden omlijst door stiksels. Hester maakt ook prachtig werk op transparante stof. Waarachter de onderliggende laag doorschemert. En laatst zag ik in haar atelier ook heel nieuw ander werk. Lagen verf, tekst, lichtvlekken als waterdruppels. En als je ’s avonds het ligt uitdoet. Dan gloeien nog een paar van die cirkels op. Prachtig werk om in te verdwijnen. Het is eigenlijk af, maar ze heeft nog tijd nodig om het ‘af te kijken’, om zo zeker te weten dat het klaar is.
 Waarschijnlijk is ze nét niet op tijd terug uit Portugal om over haar werk te vertellen 15 maart. Maar dan moet je vooral eens op een zondag binnenlopen in haar atelier op de Zeeburgerdijk 379 in Amsterdam. Of haar bellen voor een (vrijblijvend) atelier bezoek.

 

 

Gerelateerd Werk

Your Response

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.